onsdag, augusti 10

Pettson o Findus!

Förra veckan var det skönt väder varje dag och pappa hade börjat jobba igen.. så nu var det dags för mamma hitta på något själv med oss om dagarna. Poolen tog vi en dag, det kan vara skönt att bara vara hemma o slappa.
En dag var vi sugna på havet, så då mötte vi upp Minea och hennes kompisar i Farhult, där det är så låååånggrunt.
En annan dag tog vi bassängerna i Kvidinge med Noah o Nike.
Men i onsdags behövde vi rastas ordentligt, så då tog mamma med oss till Hembygdsparken i Ängelholm.
Vi tittade på alla djuren, lekte i parken, fikade och bäst av allt - tittade på Pettson o Findus!! Ja visst, dom har teater där flera gånger i veckan under sommaren. Förra året var det Pannkakstårtan och i år var det när dom tältar, jätteroligt var det, mamma skrattade massor:) En stor bonus var att kusinerna Signe o Ludde också var där:) Efteråt var det mera bonusgrejer, vi åkte hem till faster Lisette o Mats och badade. Dom bor precis vid havet och har en strand och en stor brygga. Jag o Signe busade o lekte, Petter ville bara bada hela tiden och Ludde fångade krabbor.
 
 Spännande!
På fredagen fick vi besök av favvovovvarna Harry o Stina med tillbehör. Dom följde med oss på Ljusfesten i Ängelholm. Det var en massa båtar med fina lampor, konstig musik och en massa folk bara? Men vi hade mysigt ändå, speciellt jag o Petter som somnade gott i vagnen och hade ordentligt om skydd när det regnade lite:)

Vi hörs!/ O&P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar