lördag, juli 30

Semester!

Nu har vi varit på en riktigt mysig semester! Mamma fick äntligen sin vilja igenom, att tälta med oss grabbar. Vi lånade ihop lite grejer och så for vi till Borås i tisdags. Där var vi på djurparken och tittade på alla spännande djuren, lekte på dinosaurier, klappade grisar och åt en massa glass:)


 Jag spanar ut över savannen
 Elefanterna var större än pappa! Petter sa -tuuut!
 På minizoo fick vi klappa..
..och gosa med de snälla djuren:)

Sen åkte vi till en camping och slog upp tältet.. och wow!! Jag ville gå och lägga mig redan kl 18 för det såg så mysigt ut! Men först skulle vi ju äta, grilla korv och spela spel.. visst det är skoj det med, men hallå, sova i tält!! Dessutom hade jag fått låna en sovsäck av min kusin Isak och det var Spindelmanen på den, lite coolt!! Jag sov mkt gott den natten.. mamma och pappa sov sådär och Petter tyckte att det var dags att gå upp kl 5.20, för då var det ljust i hela tältet:)

Dagen därpå åkte vi vidare uppåt till Bohus Malmön. Ett par vänner hade hyrt hus där och ville att vi skulle komma o hälsa på. Åh så fint det var! Snacka om att jag o Jonas fick inspiration till vårt nya hus med alla dessa skärgårdshus i trä med spröjsade fönster, punschverandor, snickarglädje mm.
Vi bodde tillsammans med tre andra familjer i ett hus nere vid hamnen och tur med vädret hade vi också:)


Vi gick till en strand och badade hela dagarna, sen på kvällarna fiskade vi krabbor i hamnen, men jag ville inte ha något bete på mitt spö, för jag tyckte synd om krabborna som kom upp. Mamma fångade en stor, men den slängde vi tillbaka igen. En dag åkte vi in till Smögen och tittade på stora båtar och åt glass, men där var väldigt mycket folk så det var tur att vi inte bodde där. Vi var åtta barn i huset så det var ett himla liv hela tiden, men vi hade jätteskoj ihop! Det där vill jag göra fler gånger:)


 mamma o jag badar:)
 Papporna står och snackar..
 medan vi barn äter lite lunch.
 Petter är som mig, ett riktigt vattendjur.
 jag försöker fånga fiskar här också:)
På upptäcksfärd uppe på berget, härligt!!:)

2 kommentarer:

  1. Åh va mysigt ni haft det, härliga bilder!!
    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Vilka härliga upplevelser! Kram på favvokillarna! <3 /Tina

    SvaraRadera